Ballrooms

Eleganta si somptuozitate! Asa putem descrie cele 3 saloane special create si echipate pentru a gazdui evenimente cu adevarat reusite, fie ca vorbim despre nunti, botezuri, evenimente sociale, intalniri de afaceri, prezentari de companie sau produse, conferinte de presa, workshopuri, seminarii, spectacole de moda sau expozitii.

Sala Luxury se caracterizeaza prin rafinament si eleganta, atat din punct de vedere al serviciilor oferite, cat si al designului si dispune de o capacitate de 250 locuri. Candelabrele impozante din cristal, luminile arhitecturale discrete, mobilierul modern, finisajele distincte si elegante, un performant sistem de climatizare ce purifica si trateaza aerul, meniurile premium, toate acestea si nu numai fac din acest salon de evenimente alegerea perfecta.

Cu o capacitate de 400 de locuri, sala de evenimente Crystal reprezinta locatia ideala pentru evenimentele de amploare din viata ta. Eleganta si luxul opulent se regasesc in fiecare detaliu al elementelor ce compun acest salon.

Stilul rafinat si charmant al salii de conferinte La Rocca, cu o capacitate de 30 - 50 locuri, fac din aceasta locul ideal pentru evenimente restranse intr-un cadru cu adevarat plin de stil si originalitate. De la videoproiector, flipchart, laptop si alte elemente, sala dispune de intreaga logistica necesara pentru desfasurarea unei game variate de evenimente.