Evenimente corporate rafinate

Alege sa marchezi evenimentele importante din cadrul companiei tale in Centrul de Evenimente La Rocca. Da-le o nota plina de rafinament si eleganta, o nota perfecta stilului de business occidental. Fie ca planifici o receptie, un cocktail party de socializare, o lansare de produse, traininguri importante de formare a personalului sau evenimente mondene intr-o atmosfera diferita, noi putem personaliza serviciile oferite astfel incat atmofera dorita de tine sa fie la cel mai inalt nivel.

Echipa noastra de profesionisti pregatita sa preintampine si sa rezolve orice problema sau dorinta, sa iti ofere servicii diversificate si de calitate, oferte personalizate in functie de nevoile si cerintele tale te va consilia, spre a pune la punct fiecare detaliu al evenimentului. Sala de conferinte La Rocca special amenajata cu o capacitate de 30-50 de locuri dispune de intreaga logistica necesara pentru desfasurarea evenimentelor corporate. Daca depasesti numarul de persoane mentionate pentru sala de conferinta iti punem la dispozitie celelalte doua sali de evenimente: Luxury & Crystal.

Si pentru ca avem deja experienta in organizarea acestui tip de evenimente, mai jos poti vizualiza cateva dintre companiile si brandurile de notorietate care au colaborat cu noi: Alexandrion, Clubul Sportiv Universitatea Craiova, Oriflame, CEZ, Baroul Dolj, Ordinul Asistentilor Medicali.

Pentru a programa o intalnire cu unul dintre consultantii nostri te rugam sa accesezi pagina de contact.