Evenimente savuroase

Centrul de Evenimente La Rocca sta la dispozitia ta pentru a gazdui cu rafinament momente importante si evenimente de viata unice, indiferent daca este vorba de o petrecere privata (nunta, botez, aniversare) sau de un eveniment corporate (conferinta, gala, lansare de produs).

Atentia la detalii este cea care desavarseste ambientul acestei maiestuoase locatii: lumini arhitecturale discrete, candelabre impozante din cristal, mobilier atent selectionat, finisaje elegante care fac diferenta, mochete de calitate, scaune Louis Ghost, decoratiuni elegante.

Experienta de peste 20 ani pe piata restaurantelor ne ajuta sa facem fata celor mai exigente cerinte in materie culinara si ne face sa fim increzatori ca aici va fi locul unde se va da tonul celor mai selecte evenimente din Craiova.

Meniurile sofisticate realizate din ingrediente premium savurate intr-unul din cele trei cadre de lux de care dispunem, transforma evenimentele noastre in unele pline de anvergura si stil. Si asta nu o spunem noi, ci companii si branduri de notorietate precum Alexandrion, Clubul Sportiv Universitatea Craiova, Oriflame, CEZ, Baroul Dolj, Ordinul Asistentilor Medicali si multi altii, care au ales sa marcheze evenimente si momente importante din viata lor in locatia noastra.

Personale

Fie ca iti doresti o nunta cu stil, un botez elegant sau o petrecere aniversara cu staif, noi suntem pregatiti pentru a le transforma in realitate.

MAI MULT

Corporate

Vrei sa marchezi evenimente importante din cadrul companiei? Afla mai multe despre cum poti face acest lucru in locatia noastra.

MAI MULT

Sociale

De la meeting-uri, conferinte, lansari si prezentari de produs, baluri caritabile, expozitii si nu numai, toate le poti desfasura in Centrul de Evenimente La Rocca.

MAI MULT