Hotel & Centru de Evenimente

Eleganta la superlativ ... Simte diferenta!

Hotel La Rocca imbratiseaza un design primitor si exclusivist ce te va introduce intr-o noua lume… o lume a luxului plina de rafinament si stil, o lume ce te lasa sa experimentezi o noua dimensiune si un alt standard al confortului si elegantei.

Armonia dintre designul modern contemporan si cel retro, profesionalismul, precum si dorinta de a ne imbunatati constant serviciile si facilitatile sunt principalele motive pentru care Hotel La Rocca se afla in topul alegerilor in ceea ce priveste serviciile de cazare in Craiova.

Imbratiseaza aceasta lume rafinata in oricare din cele 39 de camere de 4 stele. “Confort la superlativ” este expresia perfecta pentru a descrie spatiile mari, designul interior rafinat si mobilierul atent selectionat ce se imbina in armonie cu decoratiunile alese. Bucura-te si relaxeaza-te in paturi reconfortante, cu saltele ergonomice, perne pufoase si cearsafuri fine.

Oaspetii nostri sunt mereu gazduiti intr-o atmosfera familiara si relaxata si beneficiaza de toata atentia personalului nostru, pentru a-i face sa se simta ca acasa si sa revina ori de cate ori au ocazia.